صنية كوسة باللحم المفرومة! 6-1

إن كنت عضو بالمنتدى أضغط على ايقونه الدخول
وإن لم تكن عضوا أضغط على ايقونه التسجيل

صنية كوسة باللحم المفرومة! Editde10

أنت محروم كزائر من مزايا كثيره
إشترك لترى انفرادات منتدانا وتضيف برأيك لمعرفه غيرك


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

صنية كوسة باللحم المفرومة! 6-1

إن كنت عضو بالمنتدى أضغط على ايقونه الدخول
وإن لم تكن عضوا أضغط على ايقونه التسجيل

صنية كوسة باللحم المفرومة! Editde10

أنت محروم كزائر من مزايا كثيره
إشترك لترى انفرادات منتدانا وتضيف برأيك لمعرفه غيرك

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

2 مشترك

    صنية كوسة باللحم المفرومة!

    eslamrizk
    eslamrizk
    __
    __


    ذكر
    صنية كوسة باللحم المفرومة! Egypt110
    عدد المساهمات : 190
    نقاط : 350
    تاريخ التسجيل : 02/08/2010
    العمر : 44

    صنية كوسة باللحم المفرومة! Empty صنية كوسة باللحم المفرومة!

    مُساهمة من طرف eslamrizk الأحد أغسطس 08, 2010 5:04 pm

    صنية كوسة باللحم المفرومة! 67059893



    اليوم حنعمل صينيه كوسه باللحمه المفرومه والموتزاريلا بدون بشاميل لان الجو حر والبشاميل تقيل


    يارب تعجبكم


    المقادير


    كيلو كوسه


    نصف كيلو طماطم معصوره ومصفاه


    2 ملعقه معجون طماطم


    400 جرام لحمه مفرومه


    بصلتين وفصوص ثوم


    زبده


    بهارات على حسب اللى تفضليه


    جبنه موتزريلا مبشوره


    الطريقه


    نقطع الكوسه حلقات ونغسلها


    نشوح بصله وتوم فى الزبده

    صنية كوسة باللحم المفرومة! 1111jpgjpgf

    ولما تحمر نضيف الطماطم ومعجون الطماطم والتوابل ونتركها عشر دقائق عالنار

    صنية كوسة باللحم المفرومة! 2222222jpg

    وبعدين نضيف الكوسه ونتركها تنضج لكن خدى بالك الكوسه لا تحتاج وقت كبير للنضج

    صنية كوسة باللحم المفرومة! 33333jpgb

    اثناء نضج الكوسه نعصج اللحمه المفرومه بان نحمر البصله

    صنية كوسة باللحم المفرومة! 22222222222222222222222p

    وبعدين نضيف اللحمه والتوابل

    صنية كوسة باللحم المفرومة! 555555jpg

    نضع نصف الكوسه بدون صلصه فى صينيه ونضع فوقها اللحمه المفرومه



    30042008487-001.JPG




    ثم نضع النصف الباقى وبعدين نوزع الصلصه عليها

    صنية كوسة باللحم المفرومة! 1111jpgb




    وهنا نضيف الموتزاريلا

    صنية كوسة باللحم المفرومة! 33333333333333333333


    نتركها تحت الشوايه حوالى اربع دقائق ويكون اللهب هادئ الى ان تسيح الموتزاريلا



    ونخرجها وده شكلها


    صنية كوسة باللحم المفرومة! 44444osq
    تقدم مع ارز وباذنجان مخلل بالتوم والف هنا وشفا
    sohila
    sohila
    __
    __


    انثى
    صنية كوسة باللحم المفرومة! Liilasup3_be0208768d
    صنية كوسة باللحم المفرومة! Egypt110
    عدد المساهمات : 181
    نقاط : 303
    تاريخ التسجيل : 26/07/2010
    العمر : 29

    صنية كوسة باللحم المفرومة! Empty رد: صنية كوسة باللحم المفرومة!

    مُساهمة من طرف sohila الإثنين أغسطس 09, 2010 4:38 am

    ممممممممممممممممم
    تسلم الايادى يا مان


      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين مايو 20, 2024 5:38 pm