اليوم حنعمل صينيه كوسه باللحمه المفرومه والموتزاريلا بدون بشاميل لان الجو حر والبشاميل تقيل
يارب تعجبكم
المقادير
كيلو كوسه
نصف كيلو طماطم معصوره ومصفاه
2 ملعقه معجون طماطم
400 جرام لحمه مفرومه
بصلتين وفصوص ثوم
زبده
بهارات على حسب اللى تفضليه
جبنه موتزريلا مبشوره
الطريقه
نقطع الكوسه حلقات ونغسلها
نشوح بصله وتوم فى الزبده
ولما تحمر نضيف الطماطم ومعجون الطماطم والتوابل ونتركها عشر دقائق عالنار
وبعدين نضيف الكوسه ونتركها تنضج لكن خدى بالك الكوسه لا تحتاج وقت كبير للنضج
اثناء نضج الكوسه نعصج اللحمه المفرومه بان نحمر البصله
وبعدين نضيف اللحمه والتوابل
نضع نصف الكوسه بدون صلصه فى صينيه ونضع فوقها اللحمه المفرومه
30042008487-001.JPG
ثم نضع النصف الباقى وبعدين نوزع الصلصه عليها
وهنا نضيف الموتزاريلا
نتركها تحت الشوايه حوالى اربع دقائق ويكون اللهب هادئ الى ان تسيح الموتزاريلا
ونخرجها وده شكلها
تقدم مع ارز وباذنجان مخلل بالتوم والف هنا وشفا